Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τις παρακάτω μεθόδους πληρωμής για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση μπορείτε να μας καλείτε στο +30 6987115883 ή στο 2310737311.

  • Τραπεζική Κατάθεση

Πραγματοποιήστε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Χρησιμοποιήστε το αναγνωριστικό παραγγελίας σας ως αναφορά πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί έως ότου εκκαθαριστούν τα χρήματα στον λογαριασμό μας.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR4301722240005224111443207
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 
IBAN: GR9001102240000022401274505

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Κοντοπούλου Σταματία

  • Πληρωμή μέσω Κάρτας (Πιστωτικής/Χρεωστικής/Αναλήψεων)

Σχετικά με τους τρόπους πληρωμής σας ενημερώνουμε ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, EuroLine,Diners. Για την μεγαλύτερη σιγουριά σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι κάθε σας συναλλαγή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύεται από υψηλής τεχνολογίας συστήματα on line ασφάλειας (SSL-128 bit). Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας , τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Όταν ο παραγγέλλων είναι εταιρία τότε πρέπει η πιστωτική κάρτα να είναι εταιρική, δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρίας και κατά την παράδοση της παραγγελίας να παρευρίσκεται ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά του.

  • Πληρωμή με την Παραλαβή της Παραγγελίας στο Χώρο σας (Αντικαταβολή)

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε στον υπάλληλο της εταιρίας Courier την αξία της αγοράς, αμέσως με την παράδοση στο χώρο σας. Το ποσό που επιβαρύνεστε είναι στα 3€. Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά πάνω από 500 ευρώ προς ιδιώτες (απόδειξη λιανικής) και 500 ευρώ για παραστατικά προς επαγγελματίες /επιχειρήσεις (τιμολόγιο πώλησης) εξοφλούνται ΜΟΝΟ :
-με κατάθεση /έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.
-με χρέωση σε πιστωτική κάρτα.

 

  • Πληρωμή μέσω Paypal

Πληρωμή με κάρτα μέσω Paypal ή πληρωμή με χρήση του Paypal λογαριασμού σας. Δεκτές όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες μέσω της υπηρεσίας του PayPal.